JA slide show
Activitats
Activitats per al 7 de desembre PDF Imprimir Correu

Escola Valenciana en companyia d'altres associacions, entre les quals està l'Antina, hem organitzat dues activitats per al dia 7 de desembre. Vos passe la informació de les dues activitats i espere que siguen del vostre interés:
a) Taula rodona "Entre reels i tiktoks" (amb la Cabrafotuda, Maria Mandarina, Bertuska i Xavier Lago), 7 de desembre, a les 19 h, al baluard del Duc.
b) Concert amb l'actuació de Kela, 7 de desembre, a les 21 h, en la Plaça de la Glorieta.

La Junta directiva de l'Antina

 

 

 
Programa Octubre Cultural 2022 PDF Imprimir Correu

L'Associació Cultural l'Antina juntament amb l'Ajuntament de Santa Pola per mitjà de les Biblioteques Municipals i de l'Agència de Promoció del Valencià hem preparat un extens programa d'activitats culturals per al mes d'octubre.

Esperem que siguen del vostre interés.

Vos adjuntem el programa

 
Presentació llibres PDF Imprimir Correu

El proper dimarts, 28 de juny, a les 8 h, en la Biblioteca Municipal es presentaran els llibres Ones que bresolaren Santa Pola, un conjunt de sainets l'acció dels quals transcorre a Santa Pola, i Preludio en sueño, una novel·la que invita a reflexions diverses. Totes dues obres són de Genís Ayala i Mas.
L'Associació Cultural l'Antina ha col·laborat en l'edició del primer llibre.
Esperem que ens puguem veure en la presentació
Junta Directiva de l'Antina

 

 
Assemblea general PDF Imprimir Correu

Després de dos anys de pandèmia, la Junta Directiva convoca totes les persones sòcies i col·laboradores a l'Assemblea general de l'Associació Cultural l'Antina de Santa Pola, que tindrà lloc el proper dijous, 17 de març, en la Sala Polivalent del Centre Cívic i Social "Rafael Bonmatí", a les 19,00 h, en primera convocatòria, i a les 19:30 h, en segona.

 
Presentació llibre PDF Imprimir Correu

El divendres, 2 d'octubre, i també dilluns, 5 d'octubre, es presenta en la Biblioteca Municipal, a las 8 de la vesprada, el llibre Santa Pola en el Compendio Histórico Oriolano de Josep Montesinos, l'estudi i l'edició del qual se n'ha ocupat Antoni Mas i Miralles. Aquest Compendio es dedica en un dels volums a repassar la història local, a descriure els edificis més importants i les restes arqueològiques del Portus, a més de recopilar tota la informació sobre l'ermita i l'església de Santa Pola.
L'assistència a l'acte requerirà invitació o reserva prèvia al telèfon 96.669.27.73 o al CORREU Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la
Vos hi esperem

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant