JA slide show
Noticies


Oferta de treball PDF Imprimir Correu
Dimecres, 14 de Juny de 2017 12:24

La Federació d'Escola Valenciana, de la qual forma part l'Antina, convoca un lloc de treball de dinamitzador lingüístic per a la nostra comarca i la del Baix Segura. Us 

adjuntem la informació.

Lloc de treball

Tècnic d'escola Valenciana al Baix Vinalopó i Baix Segura

Descripció de l'oferta

-       Desenvolupar els programes d'Escola Valenciana a les comarques del Baix Vinalopó i Baix Segura

-       Mantenir relacions institucionals al Baix Vinalopó i Baix Segura

Requisits mínims

Cotxe propi i disponibilitat de desplaçament

Nivell C1 de valencià

Es valorarà

-       Membre o col·laborador d'alguna ONG o entitats cíviques i socials de les comarques referides

-       Nivell B1 d'anglés

-       Coneixements TIC i xarxes socials.

-       Coneixement del Sistema Educatiu Valencià.

Selecció

Currículum i entrevista personal

Documentació a presentar

Currículum

Salari

Segons conveni.

Terminis

Presentació fins el 30 de juny de 2017

-       per mail a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

-       o per correu postal a Escola Valenciana C/ Josep Grollo 91 baix 46025 València

 
Cobrament quota anual PDF Imprimir Correu
Dimecres, 14 de Juny de 2017 12:14

En la darrera assemblea de l’Associació Cultural l’Antina vam acordar, per unanimitat, que enguany les quotes no es cobraren pel banc, ja que aquest ens cobra unes comissions que considerem clarament abusives. Concretament el banc ens cobra 3,5€ per rebut cobrat i 5€ quan són rebuts retornats, això vol dir que tots els anys el banc es queda entre 200 i 300€ del nostre pressupost.

Com a alternativa, enguany vos passarem un rebut i cobrarem en mà. Ja sabem que aquest mètode serà més molest, tant per als “pagadors” (els socis) com per als “cobradors” (els membres de la Junta Directiva). Però estem disposats a fer aquest esforç a fi d’evitar, per una banda, comissions excessives i, per una altra, deixar de perdre una part important de les quotes dels nostres socis.

Esperem que entengueu aquest canvi en el cobrament de les quotes i vos demanem també que pugueu col·laborar-hi. D’aquesta manera, esperem que els diners dels socis vagen tots a l’Antina.

 

 
Acte cultural de l'Antina PDF Imprimir Correu
Divendres, 19 de Maig de 2017 22:32

L’Associació Cultural l’Antina conjuntament amb el Museu del Mar hem programat la conferència “Mestre Alfosea, la seua música la nostra memòria” de Xavier Mas i Sempere (Universitat de València). L’acte, que consistirà en una conversa i una visita comentada a la sala del Museu dedicada  al músic santapoler,  tindrà lloc el proper dissabte, 27 de maig, a les 19:30 de la vesprada, al Baluard del Duc.

Esperem comptar amb la teua presència. Segur que aprendreu coses noves i ho passareu bé. A més, a continuació compartirem un vi d’honor. 

 
Convocatòria Assemblea anual PDF Imprimir Correu
Dijous, 26 de Gener de 2017 17:35

Santa Pola,  25 de gener de 2017

D’acord amb els nostres estatuts, la Junta Directiva convoca totes les persones sòcies i col·laboradores de l’Associació Cultural l’Antina a l’Assemblea General que tindrà lloc el proper divendres, 3 de febrer, a l’Aula de la 4a. Planta del Centre Cívic i Social, a les 19,30 h, en primera convocatòria, i a les 20:00 h, en segona.

Aquesta Assemblea tindrà el següent

ORDRE DEL DIA

  1. Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior.
  2. Balanç econòmic del curs 2016. Aprovació import de noves quotes.
  3. Memòria de les activitats realitzades durant aquest curs.
  4. Aprovació de la programació per al curs 2017.
  5. Renovació de càrrecs
  6. Torn obert de paraula.

Antoni Mas i Miralles

Secretari

PS

Us recordem que la realització de l’Assemblea General té com a finalitat principal, en primer lloc, informar-vos i posar-vos al corrent de totes les activitats realitzades el curs passat i de les que realitzarem el curs vinent, i, en segon lloc,  invitar-vos a participar en les activitats que podem preparar. Per al bon funcionament de l’Associació, esperem la vostra assistència, ja que les vostres opinions són fonamentals i imprescindibles per al desenvolupament de totes les activitats programades per l’Antina.

 
Calendari de l'Antina 2017 PDF Imprimir Correu
Dimarts, 06 de Desembre de 2016 21:12

Com tots els anys, l'Antina ja ha preparat el calendari per al proper any amb una fotografia històrica de Santa Pola. Tots els interessats a aconseguir-ne un, podeu passar, a partir del dia 12 de desembre, per la Oficina de Valencià, situada en la 4a planta de la Casa de Cultura.

També vos el podeu descarregar en format pdf aquí

 
Calendari 2016 PDF Imprimir Correu
Dimecres, 09 de Desembre de 2015 16:53

Ja tenim a la vostra disposició el calendari 2016! Un any més, l'Antina materialitza un dels elements més emblemàtics i amb millor rebuda a tota Santa Pola: el seu calendari. Una imatge dels anys 60 i amb el moll de fons ens acompanyaran en aquest any bixest. Si voleu aconseguir un exemplar, només us he d'apropar a l'oficina AVIVA (Casa de la Cultura) o a les Biblioteques Municipals.

 

Bon any!

 

Calendari Antina 2016

 Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant