JA slide show
Noticies


Re-Trobada PDF Imprimir Correu
Dimecres, 26 de Maig de 2021 15:14

Invitació Re-Trobada

del Baix Segura – Baix Vinalopó 2021

4 de juny de 2021 a les 18.30 h

Casa de Cultura de Guardamar

(C. Colom, 60 – Guardamar del Segura)

Des de les associacions cíviques per la llengua de les terres del sud La Gola de Guardamar, L’Antina de Santa Pola, El Raig de Crevillent, juntament amb Escola Valenciana, us convidem a participar el pròxim divendres, 4 de juny de 2021, a la ReTrobada del Baix Segura i Baix Vinalopó.

Enguany la situació sanitària no ens permet fer una Trobada com les que hem fet fins hui, però no hem volgut passar l’ocasió de ReTrobar-nos i fer un acte amb totes les mesures sanitàries, on farem valdre l’esforç de la comunitat educativa en aquests dos cursos acadèmics i aprofitarem per a lliurar els premis Sambori del Baix Segura i del Baix Vinalopó de l’edició d’enguany.

El programa que hem preparat per a l’acte de Guardamar és el següent:

- Benvinguda a l’acte per part de l’Ajuntament de Guardamar i de La Gola de Guardamar.

- Lectura del manifest de les ReTrobades.

- Actuació de la contacontes Emma Lobo.

- Lliurament dels guardons del premi literari Sambori a els treballs de l’EOI, Batxillerat, 2n cicle de l’ESO i 1r cicle de l’ESO del Baix Segura i del Baix Vinalopó.

- Actuació d’Emma Lobo.

- Lliurament dels guardons del premi literari Sambori a els treballs de 3r, 2n i 1r cicle de primària del Baix Segura i del Baix Vinalopó.

- Lliurament de plançons a les associacions La Gola, L’Antina i El Raig.

Per motius de protocol sanitari i control de l’aforament, només podem acceptar a una persona per institució o entitat i dos persones per centre educatiu.

Com enguany no podrà assistir públic en general per motius de la situació sanitària, l’acte es podrà seguir en streaming al següent enllaç: directes.escolavalenciana.org

Per confirmar la vostra assistència ho podeu fer per mail a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la o Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la o als telèfons 607 930 565 ó 659 04 85 79.

 

 
Calendari de l'Antina 2021 PDF Imprimir Correu
Diumenge, 13 de Desembre de 2020 12:49

Un any més, tenim a la disposició de totes les sòcies i socis de l'Antina el nostre calendari 2021 que podeu recollir en l'Oficina de Valencià (Casa de Cultura, 4a. planta).

Calendari 2021

 
Progrmació Octubre Cultural 2020 PDF Imprimir Correu
Dimecres, 30 de Setembre de 2020 17:52

Un any més, l'Ajuntament de Santa Pola (per mitjà de la Biblioteca Municipal i l'Oficina de Valencià) juntament amb l'Associació Cultural l'Antina hem programat una sèrie d'activitats culturals en valencià. Esperem que siguem del vostre interés i que ens hi puguem vore. Us adjuntem el cartell anunciador

 
Les samaretes de les Trobades PDF Imprimir Correu
Dijous, 14 de Març de 2019 16:27
Ja tenim les samarretes de les Trobades d'Escoles en Valencià. Recordeu que enguany l'Antina organitza les Trobades que celebrarem el proper diumenge 31 de març. Els interessats a adquirir-ne es poden posar en contacte amb nosaltres o les pot compar també el mateix dia de les Trobades en la paradeta que montarà l'Antina.
 
Programació Octubre Cultural 2018 PDF Imprimir Correu
Dilluns, 01 de Octubre de 2018 17:16

Vos adjuntem la programació de l'Octubre cultural 2018. Esperem que les activitats programades siguen del vostre interés. Ja sabeu que tant l'Ajuntament de Santa Pola, per mitjà de diverses regidories com per la Biblioteca i l'Oficina de Valencià, com per l'Associació Cultural l'Antina fem un gran esforç per oferir una programació cultural i en valencià.

 
Presentació llibre PDF Imprimir Correu
Dilluns, 02 de Juliol de 2018 19:46

El proper dimarts, 10 de juliol -recordeu, el dia del Miracle- a les 19 h, es presentarà al baluard del Duc del Castell de Santa Pola el llibre El Dia del Miracle, de Joaquim G. Caturla, amb il·lustracions de Núria Aguiló. A més d’aquests autors, intervindran en l’acte Marian Sempere (bibliotecària de Santa Pola) i Joan Borja (director de publicacions i investigació de l’IAC Juan Gil-Albert).

No vos podeu perdre aquesta presentació. A més, si aneu acompanyats d’algun xiquet o xiqueta menor de 10 anys, vos regalaran el llibre.

L'Antina

 Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant