JA slide show
Activitats > Programació setmana 9 d'Octubre
Programació setmana 9 d'Octubre PDF Imprimir Correu
Saluda_9oct_2010_anv

Com cada any l’Antina, amb la col·laboració  de l’Ajuntament de Santa Pola per mitjà de la Regidora de Cultura a través de les Biblioteques i l’Oficina de Valencià proposen una sèrie d’actes per commemorar el 9 d’Octubre:

Saluda_9oct_2010_rev

D’aquestes activitats n’hi ha per a xiquets i xiquetes, com els Tallers Infantils el Dimarts, dia 5, a la Biblioteca Infantil i el Dimecres, dia 6 al Gran Alacant.

També per als nanos  és el Contacontes del Dijous, dia 7 a la Biblioteca Infantil.

 

I per als joves i adults tenim l’Eixida a Peu el Diumenge, dia 7. Enguany  anirem al Museu de la Sal i al Paratge Natural de les Salines de Santa Pola.

Les Històries del Tio Vicent el Dimarts, dia 5 a la Biblioteca Central i el Teatre a la Casa de la Cultura el Divendres, dia 8, posaran fi a les activitats lúdiques de la Setmana.

 

Perquè el Dissabte, dia 9, serà l’acte Institucional a la Casa de la Cultura, on la Banda Unió Musical tancarà aquesta setmana dedicada al Dia 9 d’Octubre, dia de la Comunitat Valenciana, en record del dia quan el rei  Jaume I conquerí la ciutat de València i que ha quedat, simbòlicament, com el dia en que es fundà aquest País Valencià on ara vivim tots nosaltres.

 

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant