JA slide show
Activitats > Dades sobre les Trobades 2011
Dades sobre les Trobades 2011 PDF Imprimir Correu

XIX TROBADES D’ESCOLA EN VALENCIÀ.

SANTA POLA (BAIX VINALOPÓ)

10 D’ABRIL 2011

INFORMACIÓ DE LA REUNIÓ CELEBRADA EL 4 DE FEBRER

Assistents: Junta Directiva de l’Associació l’Antina, Servei de Valencià local, representats del col·legis pùblics Azorin, Cervantes, Hispanidad, José Garnero  i Ramón Cuesta.

 

Informacions generals:

. Aquest any correspon a Santa Pola organitzar les XIX Trobades d’Escoles en Valencià a la comarca del Baix Vinalopó.

. Tindran lloc el diumenge 10 d’abril, a la Glorieta i el Castell.

.S’han mantingut reunions amb les associacions Tempir d’Elx, el Raig de Crevillente i la Gola de Guardamar per a encetar el procés d’organització.

.S’ha mantingut una reunió amb la Regidoria de Cultura per tal de sol·licitar subvenció econòmica i col·laboració en l’organització de la jornada.

.S’informa de les actuacions efectuades davant altres associacions culturals de la localitat per a sol·licitar col·laboració i diverses actuacions per a eixe día: Banda de Música Unió Musical, Biblioteca Municipal, Oficina de Valencià, Racó Jove, Associació Mestresses de Casa i EPA Ausiàs March.

 

Després de diverses intervencions es van prendre els acords següents:

.Organitzar aquesta edició de les Trobades XIX , coincidint amb l’any internacional del Medi Ambient. La idea és que els motius de decoració i, si pot ser, els tallers organitzats pels centres es desenvolupen al voltant d’aquest tema.

. Per a la decoració dels espais, on se celebrarà la jornada, preparar als col·legis uns motius amb cartolina, paper, material reciclat, etc. Per a preparar aquest motiu s’enviarà als centres comunicació oportuna.

.Aprofitar l’Exposició que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal sobre el centenari d’ Enric Valor, de l’1 al 30 d’abril, per a un aprofitament de materials i activitats al voltant d’aquest escriptor.

.Continuar amb les gestions amb altres institucions locals per a l’organització de diverses activitats per a eixa jornada i la setmana anterior.

.Cercar la col·laboració de les AMPA per a l’organització de la jornada i la venda de les samarretes.

.Per al dibuix dels programes de les Trobades, s’acorda organitzar un sorteig amb els dibuixos realitzats pels alumnes dels col·legis que vulguen participar-hi lliurement:

. Els centres presentaran, després d’haver sel·leccionat, dos dibuixos per cicles.

. L’Associació replegarà els dibuixos sel·leccionats el dia 28 de febrer.

. La comissió organitzadora efectuarà un sorteig públic del que s’avisarà hora i dia.

.Comunicar per escrit i per correu electrònic aquests acords als centres, recomanant, en la mesura que siga possible, que per als tallers s’utilitzen materials de reciclatge.

.Agrair a tots la col·laboració per a l’organització d’aquesta edició de les Trobades.

 

004_samarreta_santa_pol-001

 

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant