JA slide show
Activitats
Documental PDF Imprimir Correu

Dins de la programació de l'Octubre cultural,  dimarts, 24 d'octubre a les 7:30 al Salo d'Actes de la Casa de Cultura, es projectarà el documental "El Campello, una mar d'històries". L'interés per conèixer la cultura i la vida que portaven els mariners fan del tot recomanable aquest documental.
L'Antina 

 
Presentació llibre PDF Imprimir Correu

Dins la programació de l'Octubre cultural, el proper dimarts, 17 d'octubre, a les 19:30, a la Biblioteca Central, farem la presentació del llibre Malastruc contra el talismà fenici de Glòria Candela. En l'actre intervindran l'autora i Raül Polo.

Vos esperem.

L'Antina

 

a les 19:30, a la Biblioteca Central, farem la presentació del llibre Malastruc contra el talismà fenici de Glòria Candela. En l'actre intervindran l'autora i Raül Polo.

Vos esperem.

L'Antina

 
Programació Octubre cultural PDF Imprimir Correu

Com en altres anys, l'Ajuntament de Santa Pola juntament amb l'Associació Cultural l'Antina hem programat diverses activitats per a l'Octubre cultural. V

 
Convocatòria Assemblea General 2023 PDF Imprimir Correu

La Junta Directiva convoca totes les persones sòcies i col·laboradores a l'Assemblea general de l'Associació Cultural l'Antina de Santa Pola, que tindrà lloc el proper dijous, 2 de març, en la Sala Polivalent del Centre Cívic i Social "Rafael Bonmatí", a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20 h en segona, amb el següent
Ordre del dia
1) Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior.
2) Balanç econòmic de l'any 2022.
3) Memòria de les activitats realitzades durant el 2022.
4) Aprovació de la programació per a l'any 2023.
5) Elecció de nous càrrec de la Junta Directiva.
6) Torn obert de paraula.

El Secretari

PS
Us recordem que la realització de l’Assemblea General té com a finalitat principal, en primer lloc, informar-vos i posar-vos al corrent de totes les activitats realitzades el curs passat i de les que realitzarem el curs vinent, i, en segon lloc, invitar-vos a participar en les activitats que podem preparar. Per al bon funcionament de l’Associació, esperem la vostra assistència, ja que les vostres opinions són fonamentals i imprescindibles per al desenvolupament de totes les activitats programades per l’Antina.

 
Calendari 2023 PDF Imprimir Correu

Ja teniu a la vostra disposició el calendari de l'Antina de 2023 que podeu obtindre en l'Oficina de Valencià situada en la 4a. planta de la Casa de Cultura.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant