JA slide show
Activitats
Convocatòria Assemblea General 2023 PDF Imprimir Correu

La Junta Directiva convoca totes les persones sòcies i col·laboradores a l'Assemblea general de l'Associació Cultural l'Antina de Santa Pola, que tindrà lloc el proper dijous, 2 de març, en la Sala Polivalent del Centre Cívic i Social "Rafael Bonmatí", a les 19:30 en primera convocatòria i a les 20 h en segona, amb el següent
Ordre del dia
1) Lectura i aprovació, si s’escau, de l’acta anterior.
2) Balanç econòmic de l'any 2022.
3) Memòria de les activitats realitzades durant el 2022.
4) Aprovació de la programació per a l'any 2023.
5) Elecció de nous càrrec de la Junta Directiva.
6) Torn obert de paraula.

El Secretari

PS
Us recordem que la realització de l’Assemblea General té com a finalitat principal, en primer lloc, informar-vos i posar-vos al corrent de totes les activitats realitzades el curs passat i de les que realitzarem el curs vinent, i, en segon lloc, invitar-vos a participar en les activitats que podem preparar. Per al bon funcionament de l’Associació, esperem la vostra assistència, ja que les vostres opinions són fonamentals i imprescindibles per al desenvolupament de totes les activitats programades per l’Antina.

 
Calendari 2023 PDF Imprimir Correu

Ja teniu a la vostra disposició el calendari de l'Antina de 2023 que podeu obtindre en l'Oficina de Valencià situada en la 4a. planta de la Casa de Cultura.

 
Activitats per al 7 de desembre PDF Imprimir Correu

Escola Valenciana en companyia d'altres associacions, entre les quals està l'Antina, hem organitzat dues activitats per al dia 7 de desembre. Vos passe la informació de les dues activitats i espere que siguen del vostre interés:
a) Taula rodona "Entre reels i tiktoks" (amb la Cabrafotuda, Maria Mandarina, Bertuska i Xavier Lago), 7 de desembre, a les 19 h, al baluard del Duc.
b) Concert amb l'actuació de Kela, 7 de desembre, a les 21 h, en la Plaça de la Glorieta.

La Junta directiva de l'Antina

 

 

 
Programa Octubre Cultural 2022 PDF Imprimir Correu

L'Associació Cultural l'Antina juntament amb l'Ajuntament de Santa Pola per mitjà de les Biblioteques Municipals i de l'Agència de Promoció del Valencià hem preparat un extens programa d'activitats culturals per al mes d'octubre.

Esperem que siguen del vostre interés.

Vos adjuntem el programa

 
Presentació llibres PDF Imprimir Correu

El proper dimarts, 28 de juny, a les 8 h, en la Biblioteca Municipal es presentaran els llibres Ones que bresolaren Santa Pola, un conjunt de sainets l'acció dels quals transcorre a Santa Pola, i Preludio en sueño, una novel·la que invita a reflexions diverses. Totes dues obres són de Genís Ayala i Mas.
L'Associació Cultural l'Antina ha col·laborat en l'edició del primer llibre.
Esperem que ens puguem veure en la presentació
Junta Directiva de l'Antina

 

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant