JA slide show
Noticies > Carta de presentació de les Trobades 2011
Carta de presentació de les Trobades 2011 PDF Imprimir Correu
Diumenge, 13 de Febrer de 2011 12:57

logo-carta

 

L’Associació Cultural l’Antina de Santa Pola, conjuntament amb la Gola de Guardamar, el Raig de Crevillent i el Tempir d’Elx, organitza les XIX Trobades d’Escola en Valencià de les comarques del Baix Vinalopó i el Baix Segura. Aquestes tindran lloc el diumenge 10 d’abril, i l’escenari serà la Glorieta i el Castell de Santa Pola.

Volem que aquestes Trobades siguen un reconeixement a l'esforç que els col·legis (alumnat, pares i mares i professorat) fan  per la normalització de la nostra llengua. Com en les altres convocatòries, l'objectiu és buscar un millor futur per al nostre poble, la nostra cultura i la nostra llengua. Així volem que aquest dia siga una festa per a tots, i on la llengua esdevinga un element de cohesió, de respecte i de tolerància entre els valencians.

Des de l'Antina volem comptar amb la vostra col·laboració amb l’activitat que vulgueu programar: un taller, l’organització de jocs, una actuació teatral, etc. Activitat que apareixerà publicada al díptic de les Trobades.  La idea és rebre totes les propostes com a data límit 20 de març a fi de poder incloure-les en el programa.

Tota la informació de les Trobades la podeu trobar al nostre web antina.cat i, si voleu contactar amb nosaltres, podeu enviar-nos un correu electrònic a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la o trucar-nos al telèfon de Pascual Ruso (649165271), de Genís Ayala (606026519) o d’Antoni Mas (630376320).

Rebeu una salutació ben cordial.

 

Comissió organitzadora

 

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant