JA slide show
Noticies > Re-Trobada
Re-Trobada PDF Imprimir Correu
Dimecres, 26 de Maig de 2021 15:14

Invitació Re-Trobada

del Baix Segura – Baix Vinalopó 2021

4 de juny de 2021 a les 18.30 h

Casa de Cultura de Guardamar

(C. Colom, 60 – Guardamar del Segura)

Des de les associacions cíviques per la llengua de les terres del sud La Gola de Guardamar, L’Antina de Santa Pola, El Raig de Crevillent, juntament amb Escola Valenciana, us convidem a participar el pròxim divendres, 4 de juny de 2021, a la ReTrobada del Baix Segura i Baix Vinalopó.

Enguany la situació sanitària no ens permet fer una Trobada com les que hem fet fins hui, però no hem volgut passar l’ocasió de ReTrobar-nos i fer un acte amb totes les mesures sanitàries, on farem valdre l’esforç de la comunitat educativa en aquests dos cursos acadèmics i aprofitarem per a lliurar els premis Sambori del Baix Segura i del Baix Vinalopó de l’edició d’enguany.

El programa que hem preparat per a l’acte de Guardamar és el següent:

- Benvinguda a l’acte per part de l’Ajuntament de Guardamar i de La Gola de Guardamar.

- Lectura del manifest de les ReTrobades.

- Actuació de la contacontes Emma Lobo.

- Lliurament dels guardons del premi literari Sambori a els treballs de l’EOI, Batxillerat, 2n cicle de l’ESO i 1r cicle de l’ESO del Baix Segura i del Baix Vinalopó.

- Actuació d’Emma Lobo.

- Lliurament dels guardons del premi literari Sambori a els treballs de 3r, 2n i 1r cicle de primària del Baix Segura i del Baix Vinalopó.

- Lliurament de plançons a les associacions La Gola, L’Antina i El Raig.

Per motius de protocol sanitari i control de l’aforament, només podem acceptar a una persona per institució o entitat i dos persones per centre educatiu.

Com enguany no podrà assistir públic en general per motius de la situació sanitària, l’acte es podrà seguir en streaming al següent enllaç: directes.escolavalenciana.org

Per confirmar la vostra assistència ho podeu fer per mail a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la o Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la o als telèfons 607 930 565 ó 659 04 85 79.

 

 

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant