JA slide show
Noticies > Manifest Trobades 2012
Manifest Trobades 2012 PDF Imprimir Correu
Dimarts, 06 de Març de 2012 13:59

AL VALENCIÀ! NO A LES RETALLADES!!

 

Des de la primera Trobada, enguany farà 28 anys, les Trobades sempre han sigut un espai públic lúdic i reivindicatiu, on pares i mares, ensenyants, alumnat, ajuntaments i entitats socials diverses han unit esforços en defensa del valencià i daquells reptes educatius i socials valorats com a imprescindibles en cada moment.

 

Les Trobades han sigut i són la suma voluntària i decidida dels qui fem i estimem el valencià, la nostra cultura, el nostre país.

Així, les Trobades són motor anual de canvi social. Altaveu de reivindicacions. Recordem leficàcia, lany passat, en aglutinar centenars de milers de voluntats per exigir una educació plurilingüe de qualitat i fer retirar una proposta infame del conseller de torn.

 

Enguany, com a conseqüència continuada del balafiament de recursos públics, ladministració ha decidit retallar don no cal, don ens fan mal: dels serveis públics, dels treballadors públics. Lescola pública valenciana no necessita retallades, necessita inversió, bona gestió, més valoració social.

Els drets laborals, latenció adequada i de qualitat de lalumnat empitjorarà greument si no diem junts, com més fort millor: NO A LES RETALLADES! AL VALENCIÀ!!

 

Des del març fins al juny assegurem que cadascuna de les 14 Trobades siga una manifestació popular més de les convocades exigint uns serveis públics de qualitat, suficients i que no conculquen els drets de la ciutadania.

 

El nostre país necessita una depuració de responsabilitats i un impuls decidit de regeneració de lètica democràtica.

 

Des dEscola Valenciana us animem a emprendre un moviment decidit per tal dorganitzar, debatre i participar activament en les Trobades. Ens hi juguem molt, ara i en el futur més immediat.

 

A les Trobades de 2012 demostrem que nosaltres, els valencians, cinquanta anys després de la publicació del llibre del mestre Joan Fuster, estem més vius que mai. Les Trobades són vostres, les Trobades sou vosaltres. Escola Valenciana sou vosaltres. I leducació pública, de qualitat i en valencià, sou vosaltres.

 

al Valencià, No a les retallades

 

Associació Cultural L'Antina

© 2010 Associació Cultural L'Antina · Santa Pola ·Alacant